Home Veiligvoedsel
Zorg2024-04-25T16:19:35+02:00

Zorg

De zorg verandert in een hoog tempo. Of het nu de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, GGZ of kleinschalige woonvoorzieningen betreft: iedereen heeft te maken met veranderende wet en regelgeving en financiering. Vaak worden verantwoordelijkheden anders georganiseerd. Zoals door het uitbesteden van het daadwerkelijk koken. Maaltijden worden direct bij de eindgebruiker gebracht, maar ú blijft verantwoordelijk! Veiligvoedsel.nl richt zich primair op het ondersteunen en borgen van uw processen. Met onze werkwijze en oplossingen bent u verzekerd van een optimale procesbewaking van HACCP. Zo blijft u gegarandeerd in control!

Kies uw methode van borgen

Wat uw HACCP doelstellingen ook zijn, er is altijd een oplossing die past bij uw organisatie.

Zelfstandig

Uw organisatie kiest ervoor om de HACCP-verificatie zelf te borgen. Echter u wilt wel dat de continuïteit en kwaliteit geborgd is. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers de kennis en middelen hebben om te voldoen aan de vereisten uit de Hygiënecode.

haccp audits
HACCP oplossingen

Meest complete oplossing

Ontzorgt

Wij ondersteunen u en uw medewerkers volledig met het borgen van de HACCP en voedselveiligheid. Wij nemen voor u de wettelijk vereiste HACCP-verificatie compleet uit handen. U ontvangt passende registratiehulpmiddelen en wij zorgen ervoor dat uw medewerkers voldoende kennis hebben. Zo weet u zeker dat u volledig voldoet aan de Hygiënecode. Bij hoge scores op de jaarlijkse audits ontvangt u van ons het Keurmerk Veiligvoedsel.nl.

HACCP dienstverlening
Ondersteunend

Wij stemmen met u af wat uw organisatie nodig heeft aan ondersteuning. Wij verzorgen bijvoorbeeld een gedeelte van de HACCP dienstverlening of ondersteunen bij een gedeelte van de locaties.

haccp-training
HACCP mogelijkheden

Reviews van onze klanten

De methode van Stichting Veiligvoedsel.nl brengt goed in kaart wat nodig is om de zaken met betrekking tot voedsel op een veilige manier af te handelen. Het meten van de temperatuur, de schoonmaak van de keuken, het labelen van geopende producten. Het wordt heel eenvoudig om dat goed te doen.

Simon Wachtmeester
Interzorg

Onze ervaringen zijn heel positief. We kunnen altijd terecht met vragen en ze hebben een heel positieve benadering. In rapportages staan eerst de positieve punten, dan de verbeterpunten. Die aanpak heeft ons geholpen om te komen tot dit niveau.

Arie van der Vlies
Albert Schweitzer Ziekenhuis

De rapportages zijn heel duidelijk, met foto’s erbij van de aandachtspunten, dat werkt goed. Vanaf volgend jaar beginnen we met een e-learning module. Het is prettig dat we alles bij dezelfde partij kunnen onderbrengen.

Auke Hof
De Tjongerschans

Het laatste nieuws

Ga naar de bovenkant