Producten voedselveiligheid
Met zorg voor u geselecteerd. Producten ter bevordering van de voedselveiligheid. Thermometers, Hygiëne- werkboeken of al onze online te bestellen e-learning.
Slim en effectief uw voedselveiligheid borgen? Met onze HACCP-audits voldoet u aan uw verplichting om jaarlijks een audit of controle te laten doen. Wij beoordelen alle ruimtes, inspecteren de handboeken en registraties en verwerken dat in representatieve rapportages met foto’s.
Met het Keurmerk Veiligvoedsel toont een organisatie aan dat zij voldoet aan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een organisatie een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring. Tijdens deze keuring wordt er op 250 tot 500 punten getoetst.
Kies ook voor een eenvoudig hulpmiddel, zodat alle wettelijke metingen en werkwijzen worden uitgevoerd. Bij al onze registratie hulpmiddelen ontvangt u werkinstructies. U wilt toch ook een systeem dat is aangepast aan de laatste wetswijzigingen? Helder, duidelijk en altijd up-to-date.
Bent u op zoek naar een digitaal systeem voor uw interne audits en/of uw HACCP-registratie? Schakel dan nu de hulp in van Veiligvoedsel.nl. Wij bieden u een complete en gebruiksvriendelijke app, met daarbij de nodige ondersteuning om daadwerkelijk met de applicatie aan de slag te gaan.
De e-learning wordt online gemaakt op een zelfgekozen moment. Na het inschrijven en het verwerken van uw betaling ontvangt u automatisch toegang tot de e-learning waar u voor bent ingeschreven. De e-learning bestaat uit een studiestof en een toets. Na het behalen van de toets ontvangt u direct uw certificaat. U kunt de toets onbeperkt herkansen, net zolang tot u geslaagd bent.
Uw medewerkers zijn onmisbaar voor het aanbieden en serveren van voedselveilige producten. Naast kennis van wet- en regelgeving zijn een juiste bejegening, voldoende kunnen variëren en het beoordelen van de kwaliteit cruciaal. Daarom bieden wij opleidingen aan op het gebied van HACCP, Hygiënecodes en voedselveiligheid. Op maat gemaakt, praktijkgericht en leerzaam.