Voor antwoorden en oplossingen 050 - 311 95 20 | info@veiligvoedsel.nl

Voor antwoorden en oplossingen
050 - 311 95 20
info@veiligvoedsel.nl

Onze visie en doel

Waarom Veilig voedsel

Iedereen heeft recht op veilig voedsel.Dit grondbeginsel is niet vast te leggen in protocollen. Dat is een mindset. Daarom investeren wij in de mensen die daar voor zorgen. Vanuit hun perspectief kijken wij naar voedselveiligheid en bieden wij oplossingen die gewoon werken.

Uw wens, ons antwoord

Als leidinggevende wilt u de zekerheid dat de voedselveiligheid klopt in uw organisatie. Altijd en overal. Maar weet u dit nu zeker? Bent u niet nog te vaak politieagent aan het spelen? En wat zegt dat stemmetje in uw achterhoofd? U heeft wel een aantal maatregelen genomen maar bereikt u daarmee uw gewenste zekerheid?

In 2003 is Stichting Veiligvoedsel.nl gestart met het ontwikkelen van het antwoord op deze vraag naar zekerheid. In 2005 was onze methode klaar. Sindsdien hebben veel organisaties en instellingen de voordelen van deze methode ontdekt. Uw resultaat is namelijk één partner voor al uw oplossingen rondom HACCP en veilig voedsel. En met het Keurmerk Veiligvoedsel.nl bereikt u uw gewenste zekerheid.

Mensen borgen zekerheid

Centraal in onze methodiek staat ons adagium: “Mensen borgen zekerheid”. Onze aanpak heeft als resultaat dat HACCP/ voedselveiligheid tussen de oren van uw medewerkers komt. Hoe we daar in slagen? Een effectieve combinatie van eenvoud, kennisoverdracht, uitdaging, controle en beloning. En ons adagium vindt u terug in al onze diensten en producten. Van audits tot Veiligvoedsel-agenda en van opleidingen tot ondersteunende producten. Uw medewerkers borgen effectief uw voedselveiligheid.

33

1200
Veiligvoedsel-agenda’s

11

2750
Personen getraind op gebied van HACCP

22

550
Keurmerk-audits

Uw voordeel

  • Eindelijk uw gewenste zekerheid
  • Eén aanspreekpunt voor alle veiligvoedsel-oplossingen en producten
  • Geen dikke en technische procedure-handboeken maar goed uitgevoerde werkwijzen
  • Nooit meer losstaande trainingen of audits maar een totaaloplossing met visie en beleid
  • Uw medewerkers zetten zich actief in voor veilig voedsel / HACCP
  • Met het Keurmerk Veiligvoedsel.nl toont u objectief uw kwaliteit aan