Nieuws
Inspectiegegevens NVWA slachthuizen roodvlees openbaar
Slachthuizen rood vlees presteren minder goed op hygiëne Inspectiegegevens NVWA slachthuizen rood vlees openbaar Eind augustus van dit jaar zijn voor het eerst de bedrijfsnamen openbaar gemaakt van
Onderzoek diepvriesproducten afgerond
Onderzoek diepvriesproducten is afgerond NVWA deed terugroepactie naar diepvriesgroente mogelijk besmet met Listeria Bijna 1,3 miljoen kilo diepvriesgroenten, afkomstig uit een Hongaarse fabriek van producent Greenyard, was mogelijk
Mennistenerf ontvangt keurmerk voedselveiligheid
Mennistenerf in Zaandam Het enige Zorgcentrum met het Keurmerk Veiligvoedsel.nl binnen de Zaanstreek! Zorgcentrum Mennistenerf in Zaandam, ontving afgelopen vrijdag 25 mei, tijdens een feestelijke bijeenkomst het Keurmerk
De nieuwe aanpak van de NVWA – prof. dr. Bernd van der Meulen
De nieuwe aanpak van de NVWA – prof. dr. Bernd van der Meulen Interview met prof. dr. Bernd van der Meulen over de nieuwe aanpak van de NVWA
Ad Verhagen – Kijk met een andere bril naar de zorg
Kijk op een andere manier naar de zorg dan je gewend bent Probeer op een andere manier naar uw zorgorganisatie te kijken dan traditioneel. Bijvoorbeeld door de bril
Keurmerk Veiligvoedsel.nl voor Ewoud en Elisabeth Gasthuis!
Keurmerk Veiligvoedsel.nl voor Ewoud en Elisabeth Gasthuis! Woonzorgcentrum Ewoud & Elisabeth Gasthuis in Wijk bij Duurstede, onderdeel van Stichting QuaRijn ontving op woensdag 2 maart het Keurmerk Veiligvoedsel.nl.
Video interview met Toine Wilke over de voordelen van zeewier
Video interview met Toine Wilke over de voordelen van zeewier Zeewier is gezond Toine Wilke, oftewel de zeewierman, heeft onderzoek gedaan in Ierland. Zeewier zit vol met belangrijke
Video interview met Thomas Plakké over E-nummers
Video interview met Thomas Plakké over E-nummers E-nummers zijn veilig E-nummers zijn goedgekeurde hulpstoffen door de EU. Die hulpstoffen kun je gewoon toepassen, die zijn veilig. Er is
Henriette van Heemstrahuis in Ermelo ontvangt het Keurmerk Veiligvoedsel.nl
Henriette van Heemstrahuis in Ermelo ontvangt het Keurmerk Veiligvoedsel.nl Op dinsdag 6 februari jl. ontving het Henriëtte van Heemstrahuis, onderdeel van Bartiméus, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl (zie afbeelding). Tijdens
Midgard verbreedt keurmerk Veiligvoedsel.nl met De Koperen Koning
Midgard verbreedt keurmerk Veiligvoedsel.nl met De Koperen Koning Op zaterdag 9 december ontving Midgard, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Tijdens de jaarlijkse kerstmarkt overhandigde de heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl,
Friendship Sports Centre is het eerste Sportcentrum met het keurmerk Veiligvoedsel.nl
Friendship Sports Centre is het eerste Sportcentrum met het keurmerk Veiligvoedsel.nl Op donderdag 7 december ontving het Friendship Sports Centre in Amsterdam, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Tijdens een feestelijke bijeenkomst heeft
De MRSA bacterie en de gevolgen voor de voedselveiligheid
Wat is het gevaar van een besmetting met MRSA? MRSA staat voor Metillicine Resistende Staphylococcus Aureus of ook wel Multi Resistente Staphylococcus Aureus. Het is een variant van
Lancering bord belangrijke stap in samenwerking ziekenhuis en gastronomie
Lancering bord belangrijke stap in samenwerking ziekenhuis en gastronomie AKB, Marfo en topchef Pascal Jalhay presenteren klein gerecht en nieuw bord voor zorgsector AMSTERDAM | 13 NOVEMBER 2017
Keurmerk Elisabeth uitgereikt tijdens Foodfest
Keurmerk Elisabeth uitgereikt tijdens Foodfest 25 september 2017 ontvingen alle locaties van Stichting Elisabeth, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Het keurmerk werd uitgereikt tijdens het Foodfest, dat werd georganiseerd door Stichting Elisabeth. Tijdens
Audit software implementeren in uw organisatie
Audit software implementeren in uw organisatie Het lijkt u ideaal, digitaal audits uitvoeren met audit software, maar hoe overtuigt u uw collega’s? Hoe zorgt u ervoor dat iedereen
Fipronil eieren: Alles over deze kwestie
Fipronil eieren: Alles over deze kwestie Wat is Fipronil? Fipronil is een insecticide dat onder meer in diergeneeskundige producten tegen vlooien, mijten en teken gebruikt wordt. Fipronil mag
Training voedselveiligheid
Training voedselveiligheid Na de training voedselveiligheid en HACCP weten uw collega’s waarom het werken volgens uw HACCP-systeem belangrijk is. De training is praktisch opgezet. Ga dus direct na de training aan
Maaltijden invriezen voor later gebruik?
Maaltijden invriezen voor later gebruik? Zelf bereide maaltijden invriezen of terugkoelen voor later gebruik mag slechts één keer. Hoe lang je de maaltijd kan bewaren in de vriezer
Stickeren ten behoeve van de houdbaarheid
Stickeren ten behoeve van de houdbaarheid Stickeren ten behoeve van de houdbaarheid bij producten met een THT-datum Over stickeren/coderen ten behoeve van de houdbaarheidstermijn bestaat nog al
Veilig boodschappen doen
Veilig boodschappen doen Met deze 8 tips doet u veilig boodschappen Koopt u nog zelf levensmiddelen in? Voor uw organisatie of als particulier. Gebruik onderstaande tips om op
Voedselverspilling in zorgorganisaties
Voedselverspilling in zorgorganisaties Argumenten om voedselverspilling tegen te gaan Minder voedselverspilling binnen zorgorganisaties kan altijd. Men vindt dat er te veel eten in de prullenbak gaat en er
Minder registratie goede stap naar betere zorg
Minder registratie goede stap naar betere zorg Waarom minder registratie een goede stap naar betere zorg is Medewerkers van zorgorganisaties geven aan dat er meer tijd en aandacht
De cliënt staat centraal in de voedingsverzorging in zorginstellingen en ziekenhuizen
De cliënt staat centraal in de voedingsverzorging in zorginstellingen en ziekenhuizen Waarom de cliënt centraal staat in de voedingsverzorging Conclusie De cliënt staat bij zorginstellingen en ziekenhuizen centraal
Keurmerk Veiligvoedsel.nl voor Het Hooge Heem
Keurmerk Veiligvoedsel.nl voor Woonzorgcentrum Het Hooge Heem! Woonzorgcentrum Het Hooge Heem in Grootegast, ontving op donderdag 19 januari het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Tijdens een feestelijke bijeenkomst heeft Desiree Bos, adviseur