Catering
Catering op locatie is booming. Of het nu gaat om een BBQ voor 50 personen in een bos of een bedrijfs-/ instellingsrestaurant waar 600 gasten dagelijks op hoog niveau willen lunchen en eten. Het moet kloppen. Maar catering op diverse locaties vraagt extra aandacht. Extra voorbereiding, transport, koeling, regeneratie en borging op afstand. Veiligvoedsel.nl werkt al jaren samen met cateringbedrijven. Onze oplossingen en diensten stemmen wij specifiek af op uw organisatie.
Audit
Borg op een effectieve manier de voedselveiligheid met een audit door één van onze adviseurs op de catering locatie of in uw productiekeuken. De adviseurs bekijken objectief alle werkwijzen en registraties met betrekking tot voedselveiligheid. U hoeft zicht alleen nog maar druk te maken over de eventuele verbeterpunten. Die verbeterpunten ontvangt u in een representatief rapport met foto’s.

Registratie

Met onze slimme Checkbuster-app registreren uw medewerkers snel en effectief alle controles op locatie, zoals HACCP, BHV, schoonmaak. De app is geschikt voor uw smartphone of tablet, want die heeft u meestal toch wel bij de hand. Ga voor deze oplossing voor registratie en wij zorgen er voor dat u voldoet aan de Hygiënecode voor de catering met betrekking tot registratie.
E-learning
Werkt u voor een cateringbedrijf of bent u eigenaar van een cateringbedrijf, dan heeft u vaak te maken met de Hygiënecode voor de catering. Met onze effectieve e-learning modules borgt u het kennisniveau van voedselveiligheid. De e-learning kan worden gemaakt op een zelfgekozen moment en is daardoor ook geschikt voor tijdelijk ingehuurde medewerkers.
