Voor antwoorden en oplossingen 050 - 311 95 20 | info@veiligvoedsel.nl

Voor antwoorden en oplossingen
050 - 311 95 20
info@veiligvoedsel.nl

Nationaal Congres Veilig Voedsel

Het nieuwe controlebeleid van de NVWA

Het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2018 vond plaats op 8 februari 2018. Bent u niet geweest? Houdt onze website in de gaten om toch geïnformeerd te zijn!

De winnaars zijn bekend!

De Veiligvoedsel.nl awards zijn uitgereikt tijdens het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2018!

17070188_VV_AWARD_v1_CMYK.indd
_URS4507

Nationaal Congres Veilig Voedsel 2018

De NVWA heeft een nieuw controlebeleid opgesteld. Dit controlebeleid geldt voor iedereen die voeding bereidt dan wel verwerkt. De NVWA heeft een andere aanpak, zij zijn stringenter, eenduidiger en transparanter. Dit heeft ook consequenties voor u!

De presentaties van het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2018 staan nu op de website.

97% van de bezoekers van 2017 raadt het congres aan bij zijn of haar collega’s.

Het Nationaal Congres Veilig Voedsel werd alweer voor de zesde keer georganiseerd door Stichting Veiligvoedsel.nl. Het evenement is een enorme belevenis en geeft u een bijzondere kijk op alles rondom voedselveiligheid. Op deze dag wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen omtrent voedselveiligheid. U wordt uitgedaagd om mee te denken over hoe veilig voedsel kan worden gewaarborgd en worden de Veiligvoedsel.nl Awards uitgereikt aan de beste zorginstellingen. Daarnaast komen er toonaangevende sprekers aan het woord, die de deelnemers voorzien van nieuwe informatie en inzichten. Uiteraard wordt dit alles gecombineerd met een lekker hapje en drankje.