Keurmerk Veiligvoedsel.nl voor Sushi Class!
Op vrijdag 8 maart 2024 heeft Sushi Class te Lisse, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl ontvangen. Tijdens een feestelijke uitreiking heeft de heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, het certificaat overhandigd aan Tamara Visser, eigenaresse van Sushi Class.
Met het Keurmerk Veiligvoedsel toont Sushi Class aan dat zij voldoet aan eisen uit de warenwet omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een organisatie een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring, waarbij wordt getoetst op ruim 400 punten. Sushi Class behaalde een 9,6. Hiermee is het keurmerk ruimschoots behaald!
Het behalen van dit keurmerk is alleen mogelijk door de inzet van de medewerkers. Dankzij hun enthousiasme en motivatie is dit hoge niveau bereikt. De medewerkers verdienen zeker een groot compliment voor deze prestatie.

Over Sushi Class
Sushi Class is ontstaan door het geven van workshops en sinds 2014 leveren zij ook met veel plezier sushi aan particulieren en horecabedrijven.
In de afgelopen jaren is Sushi Class uitgegroeid tot een fantastisch bedrijf met een gezellig en gemotiveerd team waarmee ze dagelijks de beste sushi maken.
Doel van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl
Veilig voedsel is voor iedereen de eerste levensbehoefte. Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor het verhogen van de voedselveiligheid in Nederland. Met jaarlijks 350.000 tot 680.000 voedselvergiftigingen en infecties in Nederland waaraan tot 80 mensen per jaar overlijden is dit geen overbodige luxe.
Dankzij het Keurmerk Veiligvoedsel.nl krijgt de consument de mogelijkheid om actief te kiezen voor een goedgekeurde maaltijd. Kijk voor meer informatie op www.veiligvoedsel.nl.