Voor antwoorden en oplossingen 050 - 311 95 20 | info@veiligvoedsel.nl

Voor antwoorden en oplossingen
050 - 311 95 20
info@veiligvoedsel.nl

Praktijkgerichte en op maat gemaakte HACCP training

Zorg er door middel van de jaarlijkse HACCP training van Stichting Veiligvoedsel.nl voor dat uw medewerkers blijvend op de hoogte zijn van de nieuwe eisen en werkwijzen. In de 2,5 uur durende training zullen uw medewerkers in kleine groepen actief bezig gaan met uw beleid en de nieuwste HACCP eisen en procedures. Op dit moment wordt een combinatie training HACCP & Allergenen veelvuldig door ons verzorgd.

HACCP pasje

Uw voordeel van de HACCP training

  • Met de HACCP training zijn uw medewerkers blijvend op de hoogte van de nieuwste hygiëne-eisen.
  • De opzet van de HACCP-training zorgt er voor dat uw medewerkers samen tot oplossingen komen voor een goed werkend en eenvoudig Veiligvoedsel-systeem binnen uw organisatie.
  • De trainingen zijn aangepast aan de behoefte van de deelnemers, kies bijvoorbeeld de module persoonlijke hygiëne als onderdeel van de HACCP training.
  • Alle deelnemers van de HACCP-training ontvangen de persoonlijke kennismap & het HACCP-autorisatiepasje.

Over stickeren/coderen ten behoeve van de houdbaarheidstermijn bestaat nog al eens verwarring. Als basisregel geldt dat een product van een openingsdatum/ nieuwe THT-datum moet worden voorzien als door het openen van de verpakking de bewaartermijn wijzigt. Dit staat altijd vermeld op de verpakking zoals: “na openen enkele dagen gekoeld houdbaar”, “na openen in de koelkast een week houdbaar” of “na opening beperkt houdbaar”. Producten, zoals melk, die in de supermarkt al gekoeld worden bewaard, zijn na opening te gebruiken tot de vermelde THT-datum op de verpakking als deze bij < 7 ºC worden opgeslagen.

Een greep uit ons aanbod:

  • Basis HACCP training
  • Norovirus
  • Persoonlijke hygiëne
  • Allergenentraining
  • Risico analyse en HACCP plannen
  • Etiketteren
  • Meten, beoordelen en registreren
  • Digitale registratie en audits
  • HACCP quiz
  • Het gevaar van micro-organismen
  • Het gevaar van gevaarlijke stoffen
  • Gastvrijheid
  • Evaluatie van de audit
  • Omgaan met afwijkingen
  • Bacteriologisch onderzoek en de
  • interpretatie van de uitslag
  • Oplossen vanuit een Hygiënecode
  • Actualiteiten
  • Het team bekeken
HACCP-kennismap

Per training kunnen één of meerdere van bovenstaande onderwerpen worden behandeld. Wij stemmen dit graag met u af.

Neem contact met mij op