Voor antwoorden en oplossingen 050 - 311 95 20 | info@veiligvoedsel.nl

Voor antwoorden en oplossingen
050 - 311 95 20
info@veiligvoedsel.nl

Actueel

Midgard verbreedt keurmerk Veiligvoedsel.nl met De Koperen Koning

Midgard verbreedt keurmerk Veiligvoedsel.nl met De Koperen Koning

Midgard verbreedt keurmerk Veiligvoedsel.nl met De Koperen Koning Op zaterdag 9 december ontving Midgard, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Tijdens de jaarlijkse kerstmarkt overhandigde de heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, het certificaat aan Erik Beemster, directeur van Midgard. Midgard maakt deeluit van de Raphaëlstichting, een zorgaanbieder in Noord- en Zuid-Holland. Al sinds 2012 draagt de centrale bereidingsruimte…

Friendship Sports Centre is het eerste Sportcentrum met het keurmerk Veiligvoedsel.nl

Friendship Sports Centre is het eerste Sportcentrum met het keurmerk Veiligvoedsel.nl

Friendship Sports Centre is het eerste Sportcentrum met het keurmerk Veiligvoedsel.nl Op donderdag 7 december ontving het Friendship Sports Centre in Amsterdam, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Tijdens een feestelijke bijeenkomst heeft de heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, het certificaat overhandigd aan Peter Bak, Chef Kok van Friendship Sports Centre. Het behalen van dit keurmerk is alleen…

De MRSA bacterie en de gevolgen voor de voedselveiligheid

De MRSA bacterie en de gevolgen voor de voedselveiligheid

Wat is het gevaar van een besmetting met MRSA? MRSA staat voor Metillicine Resistende Staphylococcus Aureus of ook wel Multi Resistente Staphylococcus Aureus. Het is een variant van de Staphylococcus Aureus maar deze variant is ongevoelig geworden voor het antibioticum Meticilline en ook andere veelgebruikte antibiotica. De MRSA bacterie is één van de bekendste Bijzonder…

Lancering bord belangrijke stap in samenwerking ziekenhuis en gastronomie

Lancering bord belangrijke stap in samenwerking ziekenhuis en gastronomie

Lancering bord belangrijke stap in samenwerking ziekenhuis en gastronomie AKB, Marfo en topchef Pascal Jalhay presenteren klein gerecht en nieuw bord voor zorgsector AMSTERDAM | 13 NOVEMBER 2017 In restaurant Bougainville in Amsterdam hebben meesterkok Pascal Jalhay van maaltijdleverancier Marfo en serviesleverancier AKB op maandag 30 oktober een voor de zorgsector belangrijke culinaire innovatie gepresenteerd.…

Keurmerk Elisabeth uitgereikt tijdens Foodfest

Keurmerk Elisabeth uitgereikt tijdens Foodfest

Keurmerk Elisabeth uitgereikt tijdens Foodfest 25 september 2017 ontvingen alle locaties van Stichting Elisabeth, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Het keurmerk werd uitgereikt tijdens het Foodfest, dat werd georganiseerd door Stichting Elisabeth. Tijdens deze feestelijke dag, die in het teken stond van veilig voedsel, heeft de heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, de certificaten overhandigt aan de Locatiekoks Marianne…

Audit software implementeren in uw organisatie

Audit software implementeren in uw organisatie

Audit software implementeren in uw organisatie Het lijkt u ideaal, digitaal audits uitvoeren met audit software, maar hoe overtuigt u uw collega’s? Hoe zorgt u ervoor dat iedereen in uw organisatie met de software gaat werken. Lees onze tips! Kies de audit software die bij u past Zet op een rijtje welke eigenschappen de software…

Fipronil eieren: Alles over deze kwestie

Fipronil eieren: Alles over deze kwestie

Fipronil eieren: Alles over deze kwestie Wat is Fipronil? Fipronil is een insecticide dat onder meer in diergeneeskundige producten tegen vlooien, mijten en teken gebruikt wordt. Fipronil mag niet worden gebruikt bij dieren die bestemd zijn voor de voedselketen, zoals kippen. Het gebruik van dit insecticide op legkippen heeft fipronil eieren tot gevolg. Wanneer is fipronil voor…

Hoe doe je een inspectie met Checkbuster?

Hoe doe je een inspectie met Checkbuster?

Hoe doe je een inspectie met Checkbuster? In deze video wordt uitgelegd hoe u een inspectie doet met de inspectie app Checkbuster op een tablet of smartphone. De onderdelen van de instructiefilm over de “inspectie app” Start een inspectie Zet een hoofdstuk op niet van toepassing Dupliceer een hoofdstuk Pas een naam aan van een…

Training voedselveiligheid

Training voedselveiligheid

Training voedselveiligheid Na de training voedselveiligheid en HACCP weten uw collega’s waarom het werken volgens uw HACCP-systeem belangrijk is. De training is praktisch opgezet. Ga dus direct na de training aan de slag met de tips en werkwijzen. Wij houden rekening met actualiteiten in uw organisatie en in de wetgeving. Een jaarlijkse HACCP training wordt aanbevolen. Wij zijn van mening dat een…

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiënt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.