Voor antwoorden en oplossingen 050 - 311 95 20 | info@veiligvoedsel.nl

Voor antwoorden en oplossingen
050 - 311 95 20
info@veiligvoedsel.nl

Actueel

horeca-e-learning

Genomineerden Veiligvoedsel.nl Awards 2019

Genomineerden Veiligvoedsel.nl Awards 2019 De genomineerden van de Veiligvoedsel.nl Awards 2019 zijn bekend! De winnaars van de Veiligvoedsel.nl Awards worden bekend gemaakt op het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2019 in hotel Van der Valk te Veenendaal op 07 februari. De genomineerden per categorie: (op alfabetische volgorde) Beste Nieuwkomer Pieter Raat Stichting, Hugo-Waard, restaurant de Waard Zorggroep De…

Interne audit vragenlijst opstellen

Interne audit vragenlijst opstellen

Interne audit vragenlijst opstellen Waarom een audit vragenlijst gebruiken? Een auditlijst vormt de rode draad van een interne audit. Het zorgt ervoor dat de processen met voldoende diepgang worden beoordeeld. Een goede auditlijst zorgt ervoor dat de auditor zorgvuldig werkt en geen onderdelen vergeet. Bovendien is het met een goede auditlijst makkelijker om de tijd…

Keurmerk Veiligvoedsel.nl voor Hugo-Waard in Heerhugowaard

Keurmerk Veiligvoedsel.nl voor Hugo-Waard in Heerhugowaard

Keurmerk Veiligvoedsel.nl voor Hugo-Waard in Heerhugowaard Woonzorgcentrum Hugo-Waard, onderdeel van De Pieter Raat Stichting in Heerhugowaard, ontving donderdagmorgen 29 november 2018 het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Tijdens een feestelijke bijeenkomst overhandigde de heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, het certificaat aan Gabriele Kasten, bestuurder van De Pieter Raat Stichting. Uitreiking Keurmerk Veiligvoedsel.nl De uitreiking van het…

Handen wassen verbetert de voedselveiligheid

Handen wassen verbetert de voedselveiligheid

Handen wassen verbetert de voedselveiligheid Heeft handen wassen echt zin? Met je handen verspreid je eenvoudig ziekteverwekkers, zoals virussen en bacteriën, omdat je er veel mee aanraakt. Het toiletbezoek, het uitlaten van je hond, het snijden van rauw vlees of het legen van de afvalbak zijn enkele voorbeelden waarbij je in aanraking met ziekteverwekkers kan…

Acrylamide en de nieuwe regelgeving

Acrylamide en de nieuwe regelgeving

Acrylamide en de nieuwe regelgeving Nieuwe verordening Vanaf 11 april 2018 is de nieuwe wetswijziging met betrekking tot acrylamide van kracht. Wanneer je veel acrylamide binnenkrijgt via de voeding is dit een risico voor de gezondheid. Er is dan een grotere kans op kanker. Uit onderzoek van de European Food Safety Authority (EFSA) is gebleken…

Diepvriesgroenten besmet met Listeria monocytogenes

Diepvriesgroenten besmet met Listeria monocytogenes

Diepvriesgroenten mogelijk besmet met Listeria monocytogenes In diverse landen in Europa, ook in Nederland, zijn diepvriesgroenten op de markt gekomen die mogelijk besmet zijn met Listeria monocytogenes. Dit blijkt uit een melding van de EFSA. De NVWA heeft ook een bericht op zijn website geplaatst. De ingevroren groenten komen uit een fabriek in Hongarije van…

Mennistenerf ontvangt keurmerk voedselveiligheid

Mennistenerf ontvangt keurmerk voedselveiligheid

Mennistenerf in Zaandam Het enige Zorgcentrum met het Keurmerk Veiligvoedsel.nl binnen de Zaanstreek! Zorgcentrum Mennistenerf in Zaandam, ontving afgelopen vrijdag 25 mei, tijdens een feestelijke bijeenkomst het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. De heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, overhandigde de certificaten voor de centrale bereidingsruimte en het restaurant aan Gertjan Helsdingen, teamleider restaurant van Zorgcentrum Mennistenerf.…

De nieuwe aanpak van de NVWA – prof. dr. Bernd van der Meulen

De nieuwe aanpak van de NVWA – prof. dr. Bernd van der Meulen

De nieuwe aanpak van de NVWA – prof. dr. Bernd van der Meulen Interview met prof. dr. Bernd van der Meulen over de nieuwe aanpak van de NVWA De nieuwe aanpak van de NVWA is dat ze er bovenop zitten, meer nog dan vroeger en sneller. Bij een eventuele uitbraak van een voedselveiligheidsprobleem is de…

Ad Verhagen – Kijk met een andere bril naar de zorg

Ad Verhagen – Kijk met een andere bril naar de zorg

Kijk op een andere manier naar de zorg dan je gewend bent Probeer op een andere manier naar uw zorgorganisatie te kijken dan traditioneel. Bijvoorbeeld door de bril van Horeca of van een tandarts. Op een andere manier naar dezelfde processen kijken kan soms erg verhelderend zijn. Het wil niet zeggen dat u dat dan…

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiënt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.